Ljudboksmaraton

Strax före jul började jag bli snuvig och fick ont i halsen. Efter ett par dagar började jag hosta. Det utvecklade sig sedan till lunginflammation. Den första penicillinkuren fungerade inte utan jag blev allt sämre. Nu har jag hälften kvar på kur nummer 2 och jag har sakta men säkert blivit piggare. Det enda jag orkat under denna tid är att lyssna på ljudbok. Jag har en mp4-spelar där jag har ljudboken. 2017-01-05-09-12-18I mitt ljudboksbibliotek finns redan flera stycken men som tur var så lånade jag en hel del nytt på biblioteket i början av december. Jag hade därför en del nytt att lyssna på. Ljudbok är något som passar mej alldeles utmärkt. Jag slipper hålla i boken, slipper ha ljuset på och kan ha ögonen slutna.  Det jag lyssnat på är Toscana tur och retur av Åsa Hellberg, Tre minuter av Roslund och Hellström samt Den Andalusiske vännen av Alexander Söderberg. Den första boken är en feelgoodbok med värme, romantik och humor. Den andra, en thriller med grov brottslighet. Den sista boken är en ren orgie i mord och våld och kan lyssnas på när man redan är lite omtöcknad av feber så den rekommenderas inte av krya läsare 😉

img_20170104_195224_839

För att krya på mej ännu mera samt att stärka immunförsvaret har jag gjort ingefärs-shot att dricka. Så nu väntar jag på att 2017 ska bli ett bra år


11 reaktioner på ”Ljudboksmaraton

  1. Låter inte kul att inte må bra. Men ljudböcker är bra att ha till hands när det är så illa. Jag har blivit flitig lyssnare av ljudböcker nu Lena Matthijs böcker som jag lyssnar på.

  2. Stackars dig det var riktigt segdraget, krya på dig. Ljudböcker har vi prövat, vilket resulterade i att vi somnade bägge två och fick lyssna om. Upptäckte att vi var tvugna att sitta upp och lyssna hahaha
    Kram

  3. Stackare. Du har verkligen haft en tung höst och vinter vännen. Tur att du har ljudböckerna då….ett bra tidsfördriv:) Kramen

  4. Kan rekommendera Keplers nya ”Kaninmannen”, om du skulle få boktorka 😊 Krya på dej Kram

  5. Tack alla goa för krya-hälsningarna. Ingefärs-shoten är nog dunder för nu blir det bara bättre och bättre 🙂

Kommentarer är stängda.