Hösthelg 

Hösten har gjort sitt inträde, trots solsken som värmer. I helgen har vi träffat husbilskompisar från Jönköping och Norrköping.  Jättetrevligt att träffas nån annanstans än i Spanien,  vilket brukar vara mer vanligt. De, liksom vi, brukar ha tidig semester så då händer det att våra vägar korsas.
Fika ute är alltid lika gott. Roligt också att prata resmål, vart vi varit och vart vi vill. Att byta erfarenheter och tips.

I skogen ser vi verkligen att hösten gjort sitt inträde och alla naturen bjuder på alla färger

10 reaktioner till “Hösthelg 

  1. Solen lyste idag när vi körde hem. Många var de färgsprakande träd vi såg i solens glans. Oftast så svårt att fota från bilen, allt det vackra man ser. Kul med möten och ibland måste man vara själv, för att bromsa in. Kram

    1. Hösten är vacker men det är som du skriver, svårt att fota från bilen. Ibland behöver man vara själv, det får vi vara nästa helg
      Kram

  2. Hösten är så vacker med sina varma sprakande färger, men kylan känns! Man får ta på sig ordentligt både morgon å kväll.

  3. Hösten är fin med färgerna och luften friskare, det är härligt. Vi är i Lubeck nu och det blev lite svalare på kvällen +12.
    Kram

Kommentarer är stängda.