Elmia Husvagn Husbil 2016

I morgon onsdag, öppnar årets upplaga av Elmia Husvagn Husbil. I år är det första gången den öppnar publikt redan på onsdagen. Tidigare år har det ju varit torsdag. Jag vet att det redan nu är ganska fullt på parkeringen utanför och man vill in till sina platser på mässcampingen. Utställarna är många och aktivitetsprogrammet på dagar och kvällar är gediget. Oktoberfest, Grill, Äventyrsbad – listan kan göras lång. Det ska ju finnas tid för att träffa både gamla och nya bekanta också. Har du inte besökt denna Nordens största mässa någon gång kan jag varmt rekommendera dej ett besök. Och det är inte försent än. Mässan håller på till och med söndag och det kommer alltid att finnans plats för dagbesökare, om du inte fått plats på mässcampingen. 1436-fb-banner_700x356

2 reaktioner till “Elmia Husvagn Husbil 2016

    1. Det är nåt speciellt att besöka mässan och det ska bli väldigt roligt att än en gång få uppleva nybilsdoft och atmosfär. Jo då – jag kommer förbi Kabe-montern Ska försöka passa på när ni är där 🙂
      Vi-ses-snart-kram

Kommentarer är stängda.