Skön dag vid Bergs slussar 

Efter frukost cyklade vi iväg utefter Göta kanal en vända. Det var en hel del slussar vi passerade och kunde konstatera att det går mycket snabbare att cykla efter kanalen än att färdas i båt. Oj vilket slit. De som semestrar på Göta kanal behöver nog ha semester efteråt,så de kan vila upp sej. Jag blir inte avundsjuk alls. Tacka vet jag husbilslivet 

 

Till lunch dök ett par goda vänner upp, som var ute och luftade sin motorcykel. Alltid lika trevligt att träffas!  Vi promenerade lite i omgivningarna och hittade några geocacher 
 

8 reaktioner till “Skön dag vid Bergs slussar 

  1. Det är bekvämt och trevligt att cykla utmed kanalen, på nästan plan mark. Vi hade bekymmer med att en massa får, gick i hagarna och att de gjort sina behov på cykelbanan. Våra cyklar blev helt nedsmorda. Denna årstiden är det nog mysigt med en båt, om man kan konsten att segla. När vi rullar ut i vinter har de stackarna is på kanalen och får sitta hemma när vi har fortsatt roligt.
    Kram

Kommentarer är stängda.