PostNord 

Post Nord vill få oss att skicka vykort. Det kan jag förstå, för förr skrev man ju alltid vykort på semestern, till födelsedagar eller bara för att höra av sej till nån. Numera slänger man ju iväg ett sms. Men visst är det roligare att få ett vykort än en pling i telefonen

PostNord haft därför öppnat tjänsten att enkelt skicka vykort, antingen från din dator eller från appen. Och jag kan skriva under på att det var väldigt smidigt. Välj en bild, antingen från postens bildarkiv eller nån du själv fotat. Skriv en hälsning och adressen i formuläret  betala 19:- och vips är det på väg till mottagaren. Vem som får kortet? Ja det kan jag ju inte berätta här, det blir en överraskning

5 reaktioner till “PostNord 

 1. De där har jag testat flera gånger!
  Jättebra när man är utomlands! Speciellt till de som inte har internet / Facebook och inte får bilder på samma sätt.
  Dessutom ett väldigt praktiskt sätt att skicka ut personliga inbjudningar på!
  Gjorde det senast till Matildas student!
  Supersmidigt!!
  Kram

 2. Jag skickade ett vykort när jag var på min resa i norra Kalifornien i sommar – nu hoppas jag bara att det kommer fram 😉 Och om man skickar vykort idag känns det nästan så unikt att det blir ännu mer speciellt och kanske ännu mer uppskattat av mottagaren.

  Har också provat att skicka en bild via deras hemsida, så smidigt och en så bra grej!

Kommentarer är stängda.