Smålandskräftan 

I hamnen här i Tranås finns en butik och restaurang som heter Smålandskräftan. I lördagskväll cyklade vi dit för att äta lite gott.  Det var första gången vi bestämde oss för att sitta där på deras brygga och äta. Tidigare har vi handlat i fiskbutiken och ätit hemma. Men eftersom vädret var strålande varmt, bestämde vi oss för att äta där

Som tur var kom vi ganska tidigt (strax före 19) för det var fullbokat. Vi fick dock en plats vid ett förbokat bord men då måste vi lämna det strax före kl 20. Vi valde Räkmacka Lyx och det blev vi rejält mätt på. Solsken, båtar, trevlig stämning, underhållning och god mat var en härlig avslutning på lördagen

4 reaktioner till “Smålandskräftan 

  1. Salt sill har vi köpt där nere och tagit med oss hem. Det var gott. Kräftorna var godare i Hjo. Jag tror att det är ganska trevligt att sitta där nere också, fast kanske lite rörigt.
    Kram

Kommentarer är stängda.