Ladenburg 

Den näst sista övernattningen i Tyskland är här i Ladenburg strax n om Heidelberg. En fin välordnad ställplats med tillgång till el, tömning och fyllning. Den ligger på cykel och promenadavsrånd till stan. Pris 10€

Stan som sådan budet förstås på kullerstensgator i centrum. Ett centrum som är ganska dött. Det finns lite butiker och restaurangen men inget att (i mitt tycke) hurra över. Floden Neckar rinner precis bredvid och det finns gott om cykelleder I kväll landar vi i Walsrode på Fågelparken som numera har fått status som ”riktig”  ställplats och finns därför med i Reisemobil BordAtlas. Där är både stan och parken väl värd ett besök, om du inte har varit där.


5 reaktioner till “Ladenburg 

  1. Själva hoppas vi komma till trakten av Köln under dagen. Där har jag varit så många gånger på mässa, att jag känner mig hemma igen. Ha en trevlig resa hem. Kram France

  2. Vilken fin resa ni har gjort uppåt. Stannat på trevliga platser, Alsace området är vackert.
    Kram

Kommentarer är stängda.