Spanien

Efter några härliga dagar i Frontignan, körde vi vidare i morse. Söderut. Till Spanien och Costa Bravakusten och en av våra pärlor, Eurocamping som ligger i San Antonio de Colonge. Det i sin tur är grannby med Palamos.

Vi körde vår vana trogen gratisvägar. Även den slingriga vägen genom Le Perthus som ligger precis på gränsen.
Strax efter lunch var vi framme och det första vi ser är goda vänner från Jönköping som varit här några dagar. Så även vänner från Norrköping, som också är här. Och i morgon kommer Uppsalavännerna.  Vilket gäng!

image

Eftermiddagen tillbringade vi i skuggan, förutom en cykeltur utefter den härligt långa strandpromenaden till Palamos

9 reaktioner till “Spanien

    1. Här är otroligt mysigt och det finns så mycket att upptäcka om man bara vill. Ja tänk att man ska åka så långt för att träffa vänner 😉

    1. De små vägarna som ofta betecknas med D eller N och ett nummer (i Frankrike) är ofta inte så små utan riktigt bra. Visst tar det lite längre tid än att sitta och dundra fram på motorvägarna, men vi upplever så väldigt mycket mer som vi gillar. Men tur att det finns olika att välja på 🙂
      Kram

Kommentarer är stängda.