Mot Medelhavet

Eftersom det är ett ganska regnigt och trist Europa vi färdas genom i år,  så drar vi vidare ner till Medelhavet. Så många ställen vi ser att vattnet stigit över alla breddar.

image

Vi lämnar därför Digoin och ställplatsen direkt efter frukost.  Vi styr närmast förbi Lappalisse, Vischy och ut mot Riom och gratis motorväg A 75 från Clermont Frerrand. Vi passerar Millau vid lunchtid och lagom till eftermiddagskaffet är vi på plats på camping Les Tamaris i Frontignan.

Vi har fått en bra plats, trots en ganska trång camping. Större fordon än vårat är inte att rekommendera. Bra servicehus, trevlig pool och väldigt nära havet. Vi kollar runt lite och på kvällen cyklar vi i väg och köper pizza, tillsammans med våra goda vänner ToK, från Uppsala.  De har varit här ett tag redan.

image

Vi får en trevlig kväll där vi sitter ute till närmre halv elva. Tänk att det blev så varmt och härligt igen, när vi kom ner hit.

4 reaktioner till “Mot Medelhavet

  1. Det är bra att man kan fortsätta förbi regnet mot finare väder! 🙂 Vi hade fint väder i Ungern faktiskt. Lite, lite regn vid något tillfälle, men mest sol och fint.

  2. Bra att kunna rulla vidare mot finare väder. Hoppas ni slipper översvämningar dit ni kommer. Jag tycker detta med översvämningar ändå är lite otäckt. Kram

  3. Les Tamaris besöket vi med vår Kabe 880 för sex år sedan. En kul camping i runda cirklar var det då. Vi var som ni ensamma på stranden. En Semesterkram

Kommentarer är stängda.