Ställplatsguide

Idag trillade Ställplatsguiden 2016 från tidningen Husbil &Husvagn in. Här beskrivs 531 ställplatser i Sveriges avlånga land. Intressant att läsa ledaren, med tanke på hur vår bloggvän Matts Torebring får kämpa med sin kommun. 

image

Klicka på bilden så blir den större

image

Ni kan vi börja kika på vilka smultronställen hemma i Sverige vi kan skriva upp på vår besökslista

8 reaktioner till “Ställplatsguide

 1. Jag höll i tidningen, gick halvvägs till scannern, nej jag orkar inte skriva mera. Citat ledarplats: ”Vi ringer till kommuner och får förklara gång på gång vad en ställplats är”! Typiskt Aneby kommun, tänkte jag. Ordet ställplats finns inte i många tjänstemäns och politikers ordval. Det är skrämmande! Tack för att du lyfte fram det återigen. Kram

  1. Jag tänkte faktiskt detsamma som dej när jag läste ledaren. Det är för trist hur det är….
   Kram

  1. Perfekt placerad husbil, nära hamnen och en grönyta att ställa ut möblerna så man kan sitta och mysa – visst ser det trevligt ut!

 2. Sovförbud? Men om man då är en trafikfara pga trötthet och måste somna in en stund. Vem bestämmer hur många minuter eller timmar man får ”vila” då? Men alltså Gud så dumt med sovförbud!!!

  1. Visst är det galet och om jag får gissa gäller detta bara campingfordon Parkerar du din personbil där och tar en tupplur är jag säker på att ingen bryr sej!

Kommentarer är stängda.