Sommartider

I natt blev det sommartid, så nu får vi väl tro på att sommaren är här. I går kändes det faktiskt som om det stämde. Idag har det blåst och varit gråmulet. Fast varmt. Ända uppåt 15-16 grader mitt på dagen. Det som är så skönt, så här års, är att vi inte längre har en trädgård som bara är ett enda stort ”måste” Här klipper vaktmästaren gräset när det bli dags. Vi slipper rensa rabatter och klippar häckar, måla staket och jaga maskrosor och annat ogräs. Vi kan sitta på altanen med en kopp kaffe istället 🙂 trädgårdsskylt


6 reaktioner på ”Sommartider

 1. Sommartid är underbart, trädgården likaså, ”Fino” klipper gräset, täckbarken tar bort ogräset, tulpanerna blommar, husbilen får plats på gården, stenmurarna behöver ingen färg, Lasse målare sköter om huset inne och ute… Kan vi ha det bättre? Vår Kram till er.

 2. Nu är klockan rätt!
  Vår klocka i köket står på sommartid året runt då vi nästan inte är i lägenheten under vintertid.

  Kram

  1. Då är ni också på G – härligt! Ni är väl fyllda av energi nu när ni ”bunkrat sol” på Kanarie-holmarna 🙂
   Detsamma och Kram

Kommentarer inaktiverade.