Fettisdag

Idag är det Fettisdag och jag hoppas verkligen du fått mumsa på nån god semla. Kanske blev det en traditionell eller så blev det kanske den nya varianten, Semle-wrap. Min absoluta favorit är saffrans-semlan. Oavsett, så kanske du är en semleälskare av rang och då tycker jag verkligen du ska notera nedanstående datum  🙂Semlor


16 reaktioner på ”Fettisdag

  1. Det har inte blivit nån semla idag… även om det faktiskt fanns på lunchrestaurangen. När jag var liten hette det fastlagsbullar (jag bodde i Skåne) och min mormor serverade dem i djup tallrik med mjölk… men jag tyckte nog att de var godare utan mjölk.

  2. Vi har inte ätit några här nere……..svårt att hitta mandelmassa……..jag tycker bäst om att äta dem med varm mjölk på djup tallrik……….norrlänning som jag är……..

  3. Ja just ja, det namnet har jag ju hört. \”På den gamla goda tiden\” fanns det ju bara semlor på tisdagar också, nu finns det direkt efter nyår och varje dag, så ni får nog i er årets semle-ranson ändå 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.