Plötsligt händer det

image

Nu har jag varit skriven här i Tranås lite drygt ett år. När man kommer din inflyttad till en kommun brukar det ramla in en hel del post. Både reklam och rabattkuponger.  Så skedde inte i fjol. Jag har tyckt att det var lite snålt men det kan ju vara olika. Erfarenheten av att flytta mellan kommuner är ju ganska begränsad. Nu när käre maken också skrivit sej här, rasslar det in en hel massa i posten till honom.  Naturligtvis blev jag lite avundsjuk, så jag knallade in på Turistbyrån och berättade att jag hade blivit lite bortglömd. Idag kom det brev. En hel hög med rabattkuponger i många olika butiker i stan. Så roligt. Tack för välkomnandet 🙂


4 reaktioner på ”Plötsligt händer det

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.