Första Advent

I morgon är det första advent och hos oss finns redan stakar och en stjärna på plats den några dagar tillbaka. Idag har vi gått lite på stan och hämtat lite inspiration a’la’ Ernst. Han kan ju det här med att pyssla och göra fint. Kikade runt lite på en av favoritbutikerna i stan, Inne.

image

Det är trevligt att få lite inspiration.  Hittade också ett väldigt fint sk Väggord på internet som jag skulle vilja ha.  Där står coup de foudre vilket är franska och betyder Kärlek vid första ögonkastet.
Vädret är inte inbjudande. Duggregn och ganska rejäl blåst så det vart väldigt gott med en bit av saffrans-semle-tårtan och kaffe när vi kom hem
image

6 reaktioner till “Första Advent

  1. Ernst är ingen idol… men semletårtan och kaffet ser väldigt mumsigt ut 🙂
    Ha det gott!

Kommentarer är stängda.