Hus till salu

Nu finns vårt hus i Borlänge ute hos mäklaren. Vi har röjt och städat och fotografen var på plats i torsdags. Och nu finns det alltså ute för beskådande. Vi hoppas naturligtvis att det är någon som vill flytta hit till Borlänges trevligaste område. Här har det, under alla år vi bott här, varit fina grannar och lugnt och skönt.  Vi har aldrig känt oss oroliga att lämna huset under semestern. Planlösningen är smart och det finns gott om förvaring. Och trädgården är alldeles lagom stor, med fruktträd, björnbär,hallon, krusbär och röda-svarta vinbär. Och en härlig lekstuga där våra tjejer haft mycket roligt under uppväxttiden. 4elrj8dkodsga3o2

9 reaktioner till “Hus till salu

 1. Ja det blir nog snart sålt,många köper ju här nu!
  Vi hade en värdering nyligen på vårt hus!
  Det kommer ske en förändring här med 😃😃

  Ha det gott o lycka till…..Kram

 2. När de flesta andra normala människor avvecklar, börjar vi i stället att bygga till och tror på en ljus framtid. Efter 25 år i vårt hus, med ständig förändring, rotar vi oss ännu mera nu. Vad skönt att vi kan välja, ha det som var och en vill, i det fasta boendet, eller när vi rullar och bara må bra. Det låter som låga huspriser i Borlänge. Vi önskar er lycka till med försäljningen. Kram

  1. Visst är det skönt att vi får ha det som vi vill. Låga priser i Borlänge, ja det beror lite på vilken annan ort man jämför med
   Söndagskram

Kommentarer är stängda.