Bara små detaljer kvar

Ni som har hängt med ett tag vet ju att vi har hållit på att renovera lägenheten och nu senast köket. Nu är det i princip helt klart, det saknas lite golvlister och en baldakin i taket med infälld led-strips-belysning. Vilken otrolig skillnad mellan ”då” och ”nu” 1Så här såg det ut när vi köpte lägenheten. Denna sektion är helt borta och istället har Frys Kyl Ugn och Micro fått plats här2Det saknades dörrar i skåpet under diskbänken…. 3Kyl och frys var ganska små och stod – i vårt tycke – i fel ände av köket4Här har vi börjat att riva ut de gamla skåpstommarna. Kaklet är nerknackat och de flesta överskåp är borta5Så kom torsdagen, då alla kartonger från IKEA levererades. Det var nästan som julafton  6Bit för bit, skåp för skåp växer köket fram7Här är den nya delen, istället för städskåp och en liten bänk. Att få kyl och frys nära induktionshällen är mycket smartare än så som det var placerat tidigare – i varsin ände av köket.8Att få lådor istället för skåp med fasta hyllor är suveränt9Nu kan vi sitta här och äta igen, i vårt nya kök10Framme på bänken måste mina underbara espressokoppar från Frankrike få stå. Att kunna lyxa till det på en ledig helgmorgon, med en god kopp espresso känns lyxigt11Induktionshällen är bra placerar i stenskivan. Vi blev också väldigt nöjd med kaklet och de mindre mörkgråa plattorna, som vi satte asymmetriskt 2015-08-30 21.20.32
12Arbetsbänken på drygt 4.5 meter ger väldigt generösa ytor och mycket bra avlastning
13Mina kylskåpsmagneter får avsluta denna bildbomb

13 reaktioner till “Bara små detaljer kvar

    1. Tack – det har tagit tid och varit riktigt struligt tidvis, men nu kan vi nog sätta oss ner och njuta ett tag 🙂
      Kram

    1. Tack! Ja jag har ju hela tiden sagt att han kommer som en julklapp, men jag hoppas innerligt att det blir en tidig sån 😉
      Kram

Kommentarer är stängda.