Vardagsrummet

Vardagsrummet har nu fått lite mera möbler. Idag kom Göran körande med hyrd släpvagn, fullastad med vårt stora vitrinskåp och vår stora soffa. Lite puls hade jag ett tag eftersom det inte gick att ställa soffan så som vi tänkt från början.  Den var för stor!  Vi tänkte om och då blev det väldigt bra, så nu har vi plats för gäster.  Välkommen 🙂

image

4 reaktioner till “Vardagsrummet

  1. Vad bra det blev, snart är ni en hel familj igen. Hoppas att Göran har återhämtat sig efter ”gårdagens resa”. Du har säkert ett husapotek att ta av och ge honom det han behöver. Ps. Skönt att du inte lade ut släpkärran. En stor kram

    1. Haha en sån bild med släpvagns-reklam vill jag inte ha på min blogg 🙂 Han har återhämtat sej, farit tillbaka med släpet och är nog snart tillbaka här igen 🙂
      Kram

Kommentarer är stängda.