Valborgsmäss

I morse vaknade jag i husbilen på Hätte Camping. Så mysigt att vakna av koltrastens vackra morgonsång. Det ger energi till en ny arbetsdag.hätte

När dagens arbete tagit slut for jag till Motala Ställplats i Södra Hamnen. Som tur var, hade våra goda vänner ringt och bokat plats. Och det behövdes – här var fullt när vi kom. Göran kom strax efter, med personbilen. motala1
Han hade jordgubbar med så vi mumsade i oss jordgubbar och grädde. Sedan satt vi hos grannarna och pratade ett tag. Nu sitter vi och väntar på fyrverkerier och det sägs att vi ”sitter på första parkett” eftersom vi har nosen ut mot vattnet. Skönt att sitta inne i värmen och slippa stå vid nån brasa och frysa 😉 jordgubbar MOtala


4 reaktioner på ”Valborgsmäss

  1. Vi hoppas att vi får se denna ställplats när vi snart kör neröver:)) Mys på resten av helgen nu. För oss blir det fortsatt flyttning o väntan på barnbarn:)) haha. Kram

  2. Ni ser ut att ha det mysigt med Bobilstur till Motala!
    Jordgubbar o grädde är man svag för,mums mums 🙂

    Ha en fin 1:a Maj 🙂

    Kram

Kommentarer är stängda.