Gullviva

Det har kikat upp en liten gullviva i trädgården. En liten sol som lyser upp trots grått väder. Det är lite roligt med dessa gullvivor för vi fick några plantor från Görans föräldrar, för många år sen. De i sin tur hade tagit med sej nån planta som växte vid Sala silvergruva. Där fanns massor och de har spridit ut sej fin i vår gräsmatta i Borlänge. Nu ska några plantor få följa med ner till Tranås också, så hoppas jag de kommer att trivas där med gullviva

10 reaktioner till “Gullviva

  1. Våra gullvivor, som jag vårdar väl, i trädgården har också börjat blomma. De är ståtliga där de står och har en förmåga att föröka sig för varje år.

  2. Hej!
    Dom är fantastiskt vackra, ha dom i gräsmattan är fint.
    Denna tid på året är otroligt vacker med allt från blommor och träd.

    Ha de bra, njut av våren!
    Lars och Inger

Kommentarer är stängda.