Fredagsmys

Äntligen fredag. Så måste jag säga idag. Efter en oerhört hektisk vecka har fredagen och lugnet äntligen infunnit sej. Göran har kommit hem hit till Tranås och vi firar lite med Moules Frites. Det smakar alltid lika gott! Eftersom vi haft det lite stressigt så kommer vi bara att ta det lugn i helgen. Kanske ta nån promenad, ta en vända ner på stan eller vad vi nu hittar på. Oavsett kommer vi att ta det lugnt och mysa. Hela helgen. musslor
musselskalBara tomma skal kvar. Mätt och belåten efter det godaste jag vet, vinkokta musslor


7 reaktioner på ”Fredagsmys

  1. Oj, vad fantastiskt vackert och gott det där såg ut!!! Jo, visst är det skönt att koppla av med något gott på fredagskvällen efter en jobbvecka. Men det är inte alltid vi hinner eller orkar planera så mycket… lite helstekt fläskfilé i ugn, potatisgratäng (färdigköpt…) och något glas vin blev det i alla fall igår 😉

  2. Skönt att unna sig lite tid att bara vara. Min helg blir nog så att bara vara. Men snart så kommer vi ta ut Limon 😄
    Skön helg!

Kommentarer är stängda.