Före och efter

Som du kanske vet så köpte vi en bostadsrätt vid nyår som vi sedan har börjat restaurera. Det finns fortfarande mycket kvar att göra, men det börjar bli riktigt beboligt. Förebilderna är tagna den allra första gången vi såg lägenheten och efterbilderna är tagna nu.

hallföreHallefterNytt golv. Väggarna målade i färgen Linne och väggen är inte en mur, utan tapet. Golvsocklarna blir vita men har inte hunnit torka när bilden togs. En hatthylla i samma stuk som skohyllan kommer att sättas upp till helgen. Lägg märke till att smutsen kring lamp-knappen är borta på den under bilden….. vrumföre

vrumefterVardagsrummet. Nytt golv. Väggarna målade i färgen Sand och golvlisterna har blivit vita. (Under fönstret står en packe med mera golv till gästrummet…)

28 reaktioner till “Före och efter

 1. Vi har ju besiktigat, fikat och sett hur bra det verkligen blev. Dessutom bor ni i ett av Tranås lugnaste områden, i markplan med uteplats och med storskogen in på knutarna. Nu kan ni fira på riktigt till helgen, om Göran kommer ”hem” kanske. Kram & Må gott.

  1. Haha jodå han kommer. Han längtar ju hit och till helgen blir det nog golvläggning i lilla rummet innanför köket 😀
   Kramar

 2. Oj vad ni är duktiga. Vilken skillnad det blev. Va skönt för dej slippa bo i husbilen nu när ni har en lägenhet:) Kram

  1. Tack. Husbil i all ära men att vintercampa ensam var inte så roligt. Allt är så mycket lättare på sommaren, framförallt med vatten (tömning/fyllning) Och i lägenheten trivs vi superbra!
   Kram

 3. Visst är det kul att själv få välja färger och tapeter. Nu får ju även jag en viss hemlängtan…..vi har en hall som ska fixas till efter en del fuktskador. Sommarjobb för oss 🙂 Finns inget som är så fint och luktar så gott som när man renoverat.

 4. Ni gör ett jättefint jobb i lägenheten. Visst är det roligt även om det tar lite tid att få det som man vill.
  Kram Yvonné

  1. Tack. När det är så här slitet att allt måste fixas, så blir det ju väldigt bra. Och det syns minsann också. Hade allt varit fixat för 5 år sen – fast med färger etc vi inte skulle valt – hade det varit lite svårare att gjort om allt….
   Kram

Kommentarer är stängda.