Färdig, men inte klar

De senaste dagarna har jag inte gjort annat än rustat och varit på jobbet. Upp tidigt och iväg, medan Göran varit ledig och kunnat hålla på här hemma i lägenheten. När jag kommit hem efter jobbet har vi gjort sånt som kräver flera händer än två. Senast blev det golvläggning i vardagsrummet. Vi är nu helt färdiga men inte klara. Det saknas golvsocklar och lite annat smått och gott – men det är nåt jag kan måla sedan. Oavsett, så blev det jättebra och vi är mycket nöjda med resultatet. Här nedan en blid från ett ganska tomt vardagsrum (två fåtöljer, två plastpallar och en TV …) Väggarna är målade i färgen Sand som påminner om ett ljust CafeLatte i färgen. Och golvet är ett klickgolv i ljus björk.

Ute i hallen ser vi vårt mörka klickgolv i antracit och en del av den murade väggen. Nej jag skojar bara – det är faktiskt tapet men med väldigt fin struktur så man vill känna på väggen hur den känns. Nu tar vi en restaureringspaus, ett tag 😀

vrum


9 reaktioner på ”Färdig, men inte klar

    1. Ja det måste ni! Stanna till på söndag när ni passerar, vetja! Lite kaffe och tilltugg kan jag ordna 🙂
      Kramar

  1. När man väl kommer över den höga tröskeln för att komma igång med en renovering så brukar det kännas väldigt bra när man väl är inne i projektet. Lycka är oftast att efteråt se resultatet och kunna njuta av det man själv har åstadkommit. Den fina känslan brukar sitta i ett bra tag. Lycka till med fortsättningen.

Kommentarer är stängda.