Listigt

När man renoverar måste man ju vara lite listig. Därför börjar vi med att måla golvlisterna i sovrummet. Det är nämligen sovrummet vi koncentrerat oss på. listerIstället för tråkigt bruna blir de nu vita, blanka.

föreSå här såg det ut förut. Med fläckar och en läskig (äcklig) korkmatta. Tre väggar är målade i färgen ”snow white” en nästan vit färg och nu ska fondtapeten upp. Där var vi också lite listiga och satte tapeten på tvären. Den första vården (på nästan 4 m) satte vi högst upp. Sedan gick vi nedåt. allt för att vi ville ha ett utseende av liggande brädor.

första vådenHär har vi nu gjort klart. Vi har varit listiga nog för att lägga ett laminatgolv, innan vi ställde in sängen. klart


19 reaktioner på ”Listigt

  1. Och än är det inte alls klart. Det tar lite extra tid eftersom det är så fruktansvärt dåligt städat och (läs ingrodd skit) och man vill ju ha rent även om allt ska målas och tapetseras och lägga golv.
   Just nu håller vi på med hallen. Förhoppningsvis avslutar vi allt under våren med att byta kök 😉
   God fortsättning till er också!

  1. Det blir riktigt bra – nu ligger fokus på hallen, hoppas vi hinner lägga in golvet under morgondagen
   Kramar

  1. Jo hela lägenheten behöver totalrenoveras. Och städas eftersom det verkar som om man bara dammsugit av det värsta…. vi har nog köpt lägenheten av Tranås skitigaste gumma…… (som inte lärt sina barn att städa – eller så har det varit en städfirma med synskadad personal här….. )
   Tack och kram till er med

 1. Visst vill man ha in sitt eget o sina egna nya tapeter…speciellt i den där lägenheten som inte var städad ens. Hoppas ni får ersättning för att lägenheten inte var städad. Fint blev det …o fint till er säng. Bra jobbat. Kram

  1. Tack! Har hört att det var en städfirma här, men vet inte om säljaren verkligen beställde flyttstädning eller bara städning…. Annars är nog personalen synskadad….. :p
   Kram

Kommentarer är stängda.