Bilverkstäder fuskar

Som säkert många av er redan hört på nyheterna är det så mycket som Sju av åtta granskade bilverkstäder fuskar med service  Motormännens tekniske expert, Milos Kosijer, säger att branschen måste skärpa sej. Och det rejält. De granskade verkstäderna ingår i välkända servicekedjor, en del är märkesverkstäder och någon är helt fristående.

– Vi har undersökt åtta verkstäder och det är mycket allvarligt att de så ofta missar eller kanske rent av fuskar med servicen. På vissa håll är det på gränsen till bedrägeri att luras på detta sätt. Många som lämnar in bilen litar på verkstäderna och har få möjligheter att kontrollera vad som har gjorts efter att bilen har varit på service, säger Milos Kosijer.

Har du blivit drabbad? Berätta hur det har gått

images


4 reaktioner på ”Bilverkstäder fuskar

  1. Min Alfa Romeo 75 V6, blev stående med öppen motor i nästan ett år, på grund av att kamremmen inte byttes vid 6000 mils service, trots att det ingick i servicen. 200 mil senare gick den av. Verkstaden ville inte betala, försäkringen ville inte betala och jag var tvungen att köpa en ny Alfa Romeo. Så illa var det redan i början av 90- talet. Kram

Kommentarer är stängda.