Återblick

När man nu har ganska mycket stillasittande tid eftersom foten behöver läka tänkte jag ge en liten återblick på sommaren. Men jag upptäckte ganska omgående att det kan inte bli en liten återblick, om det inte ska bli hur komprimerat som helst…. Vi har i princip varit ute med husbilen varenda helg sedan vi hämtade den i början av april i år. Vi har kört lite drygt 1100 mil och vi räknade ut att vi sovit drygt 80 nätter i bilen – trots att vi heltidsarbetar….

Här kommer några glimtar från sommarens höjdpunkt – Vår semesterresa under 5 veckor. Detta är från de  första veckorna.LaRochelleVi for ner genom Tyskland och Luxemburg, in i Frankrike och utefter Loirdalen. Bort till Atlanten. Här har vi stannat strax utanför La Roschelle

arcachonArcachon, söder om Bordeaux  och Dune du Pilat. En fantastisk sanddyn om är drygt 100 m hög.

arcachon2 Utsikten från sanddynen är fantastisk!

mimizanSen åkte vi lite söderöver till Mimizian-Plage och stod på en mycket bra ställplats. Nära havet och nära centrum

solnedgångStrax söder om Biarritz, vid Saint-Jean-de-Luz såg vi solen gå ner i Biscaya-bukten

monastir utsiktVi åkte sedan över till Spanien och lämnade Atlanten bakom oss. Siktet var inställt på Monastir Montserrat, strax sv om Barcelona. Utsikten häruppifrån var magisk och klara dagar ska man kunna se ända till Mallorca

Monserrat1Vi tog linbanan upp till stan Monastir Montserrat

Monastir klipporOvanför den mäktiga katedralen såg vi fantastiska klippformationer. Det ser ut som stengubbar som kikar ner

vägvalVägarna var bra och i år har vi inte kört en meter betalväg, nånstans.

VägskyltI norra Spanien såg vi lite roliga vägskyltar. Bla denna som fanns vid ganska branta nedförsbackar.

16 reaktioner till “Återblick

  1. Det var bra utnyttjande av Bobilen vill säga fast ni jobbar heltid bägge !!
    Men det är väl så när intresset är på Topp 🙂
    Fina bilder på er långresa,spec. solnedgången var vacker !!

    Ha det gott i höstrusket/Kram

  2. Det var ett bra facit med antal nätter i Bobilen.Vi ligger på samma paritet, fast vi bara haft fyra veckors semester och långa arbetsveckor. För oss själva, är det är så mycket vi upplevt, att jag tror inte vi klarar att komprimera det i ett inlägg. Det är helt enkelt vårt sätt att leva, att vara ute och besöka nya platser med Bobilen. Kram.

  3. Det var många fina bilder, att jag redan längtar till nästa sommar:) hoppas du o foten mår bättre o bättre för varje dag. Kram

Kommentarer är stängda.