Årets Ställplats 2014

Tidningen Husbil & Husvagn har de senaste åren utsett Årets ställplats. Så även i år. Besökare på Elmiamässan fick lämna röstsedlarna i tidningens monter och nu är Årets ställplats 2014 utsedd. Och det blev Degerhamn på Öland som kammade hem vinsten före Lundåkrahamnen, Nogersund, Bua Hamn och Axmar Brygga

degerhamn_06

10 reaktioner till “Årets Ställplats 2014

 1. Bara att gratulera!
  Vi besökte Degerhamn i somras.
  Glömde vattenlocket så vi åkte 12 mil tillbaka dagen efter. Locket låg i receptionen,bara det!

  Trevlig plats strandnära!

  Kram

  1. Ställplatsfrågor är intressant! Många husbilister vill inte ha in husvagnar på ställplatser. På kontinenten bestämmer markägaren hur ställplatsen ska se ut/vem som får stanna där och hur länge och det tycker jag är bra. Det finns ju faktiskt en hel del husvagnar som rullar på runda hjul och inte vill tvingas in på en camping för en natt.

Kommentarer är stängda.