Motala

Ställplatsen Södra Hamnen i Motala ligger alldeles vid sjön och man ser rakt över till Motormuseet och centrum. Det är inte heller så långt att följa strandpromenaden runt dit om man blir sugen på lite stad och restaurangliv. Ställplatsen kostade 180:-/natt (inkl el) med utcheckning senast kl 12. Här fanns alla faciliteter och toalett/dusch var väldigt fräscha. Vi hade ju dessutom tur med vädret 🙂

MOtala1

Många platser har direkt utsikt ut över vattnet

MOtala2

Från ställplatsen ser vi över till Motormuseet

MOtala3

Den nya bron skymtar en bit bort

MOtala4

Nyponen lyser röda i solljuset

MOtala5

En and kommer och vill ha lite godsaker

MOtala6

Kyrktornet sticker upp likt en vägvisare

MOtala7

Solnedgången blev helt fantastisk

MOtala8

Det glimrade härligt i mot-ljuset

MOtala9

En stund senare skiftade himlen i blått


12 reaktioner på ”Motala

  1. Välkända bilder och alltid ett positivt bemötande på ställplatsen. ”Men hej på dig Matts, vad roligt att du kommer hit”. Nu har jag fem tomma P 11 hemma så jag måste åka dit igen. Kram & Må gott.

Kommentarer inaktiverade.