Mässor 2014, för det mobila livet

Nu är det högtid för alla mäss-älskare. Stora Nolia har redan gått av stapeln och just nu pågår den jättestora mässan Caravan Salon i Dusseldorf, Tyskland, för fullt. Ett eldorado för alla som vill se 2015 års nyheter vad gäller husbilar och husvagnar. Har man inte tid, råd eller möjlighet att åka till Tyskland,så  är mässan Husvagn Husbil, på Elmia i Jönköping nära förestående. Nästa vecka, den 11-14 september finns det möjlighet att se de nyheter handlarna i Sverige presenterar. Detta är Nordens största mässa för det mobila livet. Har du inte besökt denna mässa måste jag verkligen få rekommendera ett besök där. Och då kanske vi ses?

DSC_0011 Smålandssektionen

Bilderna är från ett tidigare besök vi gjort på Elmiamässan


10 reaktioner på ”Mässor 2014, för det mobila livet

  1. Mässor är kul att gå på och se det nya kommande för oss Bobilister !!
    Vi kommer ej på Elmia i år,vart där för några år sen !!
    Vi satsar på Kurts närmre ist,helgen efter Elmia!

    Blir kul det,Ha det gott/Kram

  2. Vi var med på Elmia förra året och hjälpte till i montern för KABE Husbilsklubb. Det är verkligen speciellt att vara på Elmia mässan och se så många husbilar och husvagnar på samma ställe. Det är en mäktig upplevelse. I år har vi annat som vi måste prioritera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.