Vågor

Vågor är så otroligt rogivande. Jag tror jag kan sitta vid en strandkant och se på havet eller sjön, hur länge som helst! Jag kan efter en stund känna att jag blir ordentligt avslappnad. Vågorna skapar ett välbefinnande och vågorna är oändliga. De tar aldrig slut, utan rullar hela tiden in mot stranden. Fantastiskt. 

 Våg1 Våg2 Våg3 Våg4 Våg5IMG_2130

15 reaktioner till “Vågor

 1. Ser att ni är ute på en trevlig bobilstur på östsidan!
  Vi åker till den trakten nästa helg!

  Visst är det härligt rogivande att lyssna på vågorna!
  Jag älskar att sitta på stranden vid Medelhavet, blunda och bara lyssna!

  Kram

  1. Så klart Medelhavet är snäppet bättre 😉
   Men vi hårt året-runt-arbetande får nöja oss med lite Bottenviken (eller vad det nu kan vara) emellanåt 🙂
   Kram

 2. Jag har älskat att simma långt där ute, utanför badbruset av lekande barn. Då har det bara varit jag och vågorna. Då har jag nästan drömt mig bort från verkligheten, det är så underbart. Kram

 3. Ja, havet har ett rogivande intryck, egentligen allt som har med vatten att göra, men kanske just vågor är mycket rogivande att sitta och lyssna till……..

  Kram!

 4. Alltid härligt att vara vid vatten, och viss är det rogivande med vågor mot klippor. Jag spenderade alla somrar i Tylösand när jag var liten, där man ofta kunde uppleva vågorna mot klipporna.

 5. Visst är det konstigt att man drar sig mot vattnet när man ska parkera husbilen. 🙂 Vi vill också gärna stå vid båthamnar eller liknande när vi är på rull…som i helgen:-) Det är så rogivande. Visst är det härligt när man kan ta husbilen och bara parkera sig där man vill:-)) Kram

  1. Kanske det är för att vatten aldrig är stilla, det ändras hela tiden och man kan titta hur länge som helst och ändå se nåt nytt. En ny våg, ett skum och ny brytning…….. ahhh…….
   Kram

Kommentarer är stängda.