5-kamp och mys

Igår (lördag) var det Sommarfest på CaravanClubs camping Smednäset som ligger utanför Svärdsjö. Bland annat hade man ordnat en 5-kamp. Det var 6 lag som kämpade i bla dragkamp, tennisbollsförflyttning och skidåkning. En av grenarna var ägg-kastning och någon kastade 25 meter och mottagaren tog emot så försiktigt så ägget höll…. Eftersom det var så underbart väder blev det en hel del badande i sjön – vi hade 25 grader i vattnet. Boll DragkampSkidorVassVassen


6 reaktioner på ”5-kamp och mys

  1. Vilka fina sommarbilder speciellt med glittret i vattnet.
    Ni ser ut att ha det alla tiders skönt.
    Kram

    1. Vår Elin var med och hennes lag kom tvåa, ivrigt påhejade av oss. Vädret var härligt men vid lunch kom regnet. Men det gör inget det är ju måndag imorgon
      Kramar

Kommentarer är stängda.