Sommarsöndag

I fredags kom vi hem från 5 veckors husbilsrullande i Tyskland, Frankrike och Spanien. Lördagen och halva söndagen har därför ägnats åt tvättande och städande. Det blev några tvättar som torkade fint i det perfekta vädret. Husbilen städades och tankarna skrubbades. Nu är bilen redo för helgen – vi längtar redan ut igen.

Halva söndagen hade vi familjen på besök. Vi grillade, åt melon och lekte lite. Både Vikingspelet och Kubb dammades av. Och när dessa partier var avklarade blev det fädbodtennis och lite stillasittande roligheter. En härligt skön eftermiddag med nära och kära 🙂Melon
fäbodtennis
vila


4 reaktioner på ”Sommarsöndag

  1. Välkomna hem igen t Dalom,förstår att ni längtat !! 🙂 🙂
    Men nu är ni många rese-upplevelser rikare !!
    Och vilket välkomnande sommarväder ni fick hemma oxå 🙂
    Måste vart kul att träffa familjen igen med….

    Ha det gott/Kram

  2. Visst är det härligt att vara på rull. Men jag gillar att umgås med nära o kära också…lika mycket om inte mera:-)) Vi åker snart iväg. Men bara på 3 v semester. Sen händer annat..som jag återkommer med senare:-)) Förstår att ni också njuter av era barn:) Välkomna hem. Kram

Kommentarer är stängda.