Smålandsbesök

Igår eftermiddag for vi lite söderut. Strax vid Askersund mötte vi regnet och några ganska rejäla skurar blev det. Men när vi passerade smålandsgränsen kunde vi slå av vindrutetorkarna och vi möttes med värme av bloggvännerna Matts & Birgitta Torebring Vi har träffats förut, dels hemma hos dem och dels i somras, i Spanien på favoritcampingen CalaGogo strax utanför Platja D´Aro. Nu har vi återigen förmånen att få stå på deras garageuppfart. Vi hade en väldigt trevlig Valborgsmässoafton tillsammans, med god mat och mycket prat och skratt. Idag ska vi se på lite omgivningar och vad Småland har att erbjuda. Nån demonstration i ett Första Maj tåg blir det däremot inte. Eller så får vi fixa till ett, där vi kan gå i parad under banderollen ”Mer husbils-ställplatser åt folket”     😉 aneby


11 reaktioner på ”Smålandsbesök

 1. Mer husbils-ställplatser åt folket…där skulle jag också vilja gå med i :-)) Trevligt att få träffas o använda bloggvänners ”ställplatser” :-)) Det är klockrent. Så har vi också…en ställplats på gården. Ni hade säkert jätte trevligt tillsammans. Hälsa Matts o Birgitta från oss. Kram

 2. Ställplats hemmavid har även vi 🙂 Visst är det kul att träffa bloggvänner live, vi träffade flera nere i Spanien. Ha en fortsatt trevlig resa och hittar fina ställplatser.

 3. Trevligt o få träffa dem,de verkar vara riktiga Bobilsfantaster som oss 🙂
  Ovh vilket bra plakat,det går vi med i på en gång ju!

  Ha det gott i Småland/Kram

 4. Vi hade så mycket att prata om, att det blev en helt ”bloggfri” dag för mig. Tack vänner för att ni tog er tid att stanna. Kram från mig & Birgitta & Välkomna åter!

  1. När man har trevlig går tiden fort och det gjorde den verkligen! Vi återvänder gärna, men först måste ni ta en tur till Dalarna och Borlänge – där har ni ju ingen röd nål på er karta 🙂
   Kramar från oss

Kommentarer är stängda.