Valborgsmäss

Idag är det Valborgsmässoafton. En kväll som jag brukar förknippa med kalla fötter och en massa smällare. Och som barn även en massa tråkiga gubbar som sjöng i kör om ”vintern som rasat ut….” Just i kväll finns det väl goda förutsättningar att se en brasa och ändå ha torra varma fötter samt lyssna till någon duktig manskör som sjunger vackra vårsånger.
Jag är dock inte så förtjust i att stå och se på en eld utan tillbringar mycket hellre kvällen tillsammans med goda vänner, kanske ätande en bit mat. Så vi får väl se vad kvällen har att erbjuda. Oavsett vad du än gör önskar jag dej en riktigt trevlig Valborgsmäss och var rädd om fingrarna om du smäller raketer och smällare 🙂IMG_3000

9 reaktioner till “Valborgsmäss

 1. Minns barndomens valborgshelg och 1:a maj… oj vad man frös… i vita knästrumpor och vita sommarskor 🙂
  Önskar er en fin helg!
  Kram

 2. Ja usch! för den kalla Valborgsmäss och kallt kan det bli även i år. Firar gör vi inte längre, men kanske med lite gott till kvällen och brasan får bli vår egen på tomten i morgon.
  Önskar er en trevlig Valborgsmäss.

 3. I kväll blir det till att klä sig varmt för vinden är riktigt kylig.
  Trevlig Valborgs helg
  Kram

 4. Jag är inte heller så förtjust i eldar, och inte fyrverkerier heller om jag ska vara ärlig. Vi övervägde faktiskt att ta husbilen till vänner i Uppsala den här helgen, men vi bestämde oss till slut för att vi måste ha allt fokus på båtbygget just nu… Men en god middag och en lite skön kväll blir det idag! Önskar en fin valborgshelg!

 5. Trevlig valborg önskar vi er. Det är kyligt hos oss…så det fick bli lite snabb korv grillning vid vår egna brasa ikväll…eftersom vi blev hemma istället för att åka ut med vänner o husbilen. Det tar vi när det blir varmare. Sköt om er. Kram

Kommentarer är stängda.