Nomadliv

Idag ramlade det nya magasin Nomadliv in i postlådan. Chefredaktör Margareta Jonilson skriver ”Vi gör den tidning vi själva saknade” På framsidan av tidningen kan jag läsa att den innehåller Njutning, Spänning, Relationer, Kultur och Granskning.
Bobo Jonilson, fotograf och Margareta Jonilson, journalist, har rest 12.000 mil husbil genom 19 länder sedan 2006. De har drivit nättidningen Nomadliv och gav 2009 ut boken ”Vi campar i österled”.Spännande att de nu vågar ge sej in i en tidningsbranschen och jag önskar dem lycka till

Vill du också prenumerera kan du klicka här  nomadliv


11 reaktioner på ”Nomadliv

  1. Jag har tagit en prenumeration på en gång men du kan kanske kontakta dem och kolla. Kontaktuppgifter borde finnas på hemsidan.
   Kram

  1. Låg och läste den i går kväll och det tilltalar mej iallfall. Fanns många intressanta artiklar, så om resterande nummer går i samma anda kommer det att bli en mycket bra tidning 🙂
   Kram

  1. När två erfarna resenärer (tillika journalist och fotograf) drar igång borde det ju bli riktigt bra 🙂
   Boken har jag inte läst men hört många som haft nytta av den när de rest österut.

 1. Det är och kommer säkerligen att bli tufft i den traditionella tidningsbranschen, framförallt för tidningar för speciella målgrupper, typ husbilsturister. Men, friskt vågat är kanske hälften vunnit, jag är nybliven prenumerant av Nomadliv.

 2. Låter som en intressant tidning 🙂

  sv: Tapas Maraton (eller Ruta de la Tapa som den heter nu) är vanligtvis en gång på våren och en gång på hösten här i Torrevieja. Men vi har ”råkat” stöta på den på andra ställen här i Spanien också. Vet dock inte alls hur vanligt det är i andra städer.
  🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.