Hemma igen

Vilken härlig helg vi haft. Premiär med nya husbilen och ställplatserna i Mariefred och Västerås har vi besökt. Allting har fungerat mycket bra och vi har ingenting att anmärka på. Vare sej på Carthago, eller vår handlare Micke på Caravanhallen i Haninge. En helt underbar helg. Som du kanske läst i tidigare inlägg, så stannade vi till vid Kungens Kurva och gjorde ett besök på Decathlon Eftersom vi inte har nån markis på husbilen så tänkte vi att ett partytält skulle kunna ge bra skugga. Vi har kollat marknaden och tänkte först köpa ett från Clas Ohlsson Det vägde dock 16-17 kg och hade måtten 3 x 3 m Det vi köpte nu väger endast 8,5 kg och är 2,5 x 2,5 m Och så var det lite billigare också. Men framförallt storleken och vikten blev det avgörande. Det känns bra och jag hoppas vi kommer att få den skugga vi kanske behöver, när solen strålar som mest.Allrum

9 reaktioner till “Hemma igen

 1. Va roligt att det gått bra för er, detta behövde ni verkligen få uppleva. Med automatlådan och boggien kommer denna bil, att uppfylla era absolut högst ställda förväntningar. Då hoppas jag att tillfälle ges under tätdukarna så småningom, till att avnjuta dina goda bakverk. Kram & Hälsa Göran & Njut & Må gott.

  1. Tack, vad det gäller husbilslivet kan det nog inte bli bättre 🙂
   Men Matts, är du sugen på bullar nu igen * skrattar *
   Då får vi snart ta och göra nåt åt det
   Kramar

 2. Härligt,då har ni haft fint väder oxå under Premiärturen 🙂
  Och att allt har vart till full belåtenhet,fattas bara !! 🙂

  Ha en ny fin vecka i regnet/Kram

 3. Åh, så mysigt det verkar! Vi väntar fortfarande på årets husbilspremiär. Det har varit fokus på flytande husbilar nu ett tag…

Kommentarer är stängda.