Lördagsbestyr

Idag har vi hämtar ut husbilen från vinterförvaringen. Det är rekordtidigt för oss. De senaste åren har bilen kommit fram i mitten av april och i början av vårt husbilsliv var det alltid den 1 maj som var startskottet. Det är ju lite lättare nuförtiden med av/påställningar och det påverkar nog en del. Men detta år ska vi nu inte plocka i en massa saker i bilen. Nu ska vi istället tömma den. Helt och hållet för det står inte på förrän vi får plocka in allting i vår nya 🙂 hb

I kväll får vi också sätta oss och mysa riktigt ordentligt mellan kl 20.30-21.30 Då infaller Earth Hour Det är världens största miljömanifestation då hundratals miljoner människor världen över visar sitt engagemang för klimatet genom att släcka ljuset under en timme. Släckningen är en politisk symbolhandling som skickar en viktig signal till makthavarna om att ta klimatförändringarna på allvar. Var med i Earth Hour och släck för en ljusare framtid du också! EO

8 reaktioner till “Lördagsbestyr

 1. Det tillhör en av livets kryddor, att få tömma sin förra husbil och samtidigt veta, att en ny husbil står och väntar ett litet stycke bort. Vilken härlig känsla för er just. Jag tror ni behöver detta att dela denna glädjen tillsammans. Kram & Njut av husbilslivet.

 2. Va spännande och få vänta på nya Bobilen !!! Det gjorde vi för några år sen !!
  Vet precis hur det känns,Underbart !!
  Vi har inte våran hemma än,väntar några veckor till!!
  Va mörkt det blev när det släcktes ner,tur vi har levande ljus !!

  Ha det gott/Kram

 3. Såå roligt!

  Då bär det av till Caravanhallen snart, när kommer ni?

  Grattis till en fin bil som vi har inspekterat utvändigt!

  Kram

Kommentarer är stängda.