Nästan sommar!

Vi har haft nästan sommar idag. En helt underbar eftermiddag har vi tillbringat på vår altan, där solen har värmt så mycket att bikinin åkte på! Så nu är näsan röd, kinderna rosa och benen inte genomskinligt blåa längre 😉

Vi fick Biltemas lilla fritidskatalog i postlådan, så vi började kika lite efter ett partytält. På nya husbilen kommer vi inte att ha någon markis, men nu funderar vi på att kanske ha ett partytält på 3x3m, med i ”garaget” istället. Frågan är bara vart vi ska köpa det. En del verkar ju vara enormt veka så de nästan går sönder bara man fäller upp dem! Har du nån erfarenhet av dessa paviljonger, eller tips på vilket vi ska köpa? Ha en fin fredagskväll biltema


8 reaktioner på ”Nästan sommar!

  1. Vi har ett som man bara fäller ut som ett dragspel,lätt att sätta upp !!
    Och snabbt går det också 🙂
    Kan vara nåt för er,finns nog på Jula,Rusta typ !!!

    Ha en fin helg/Kram

  2. Härligt med finväder 🙂

    Jag har aldrig haft ett partytält… Jo, förresten, vårt campingtält har nog varit typ ett partytält ibland 😉

Kommentarer är stängda.