Fiber

Nu har vi möjlighet att få fiber installerat till vårt hus. Vi har funderat lite fram och tillbaka men troligen blir det väl så att vi passar på när man gräver runtomkring. Ni som har fiber – är det nåt speciellt som vi ska tänka på, som ni kan tipsa om? Dela gärna med er isåfall fiber


14 reaktioner på ”Fiber

 1. Vi installerade det förra hösten,för en säker o snabb uppkoppling för framtiden!!
  Och så stiger ju värdet på huset oxå,finns allt i den tunna tråden!!
  Både TV,Internet,Telefon och många operatörer som pressar ner priset!!
  Och då kan ni välja vilken snabbhet ni vill ha på nätet oxå!!
  Vi slog till och tjänade in några tusen medans de var i området o koppla in!!

  Ha det gott/Kram

 2. Vi har ett tomrör som sticker upp ur marken på baksidan för just fiber. Det förblir nog tom i vår tid. Jag har haft konsultation om tv, bredband och telefoni via fiber, men kom fram till att ett Boxerkort och ADSL fungerar bättre och billigare. Kram & Må gott!

 3. Vi installerade fiber nu när dom ändå grävde för fjärrvärme. Det gäller att passa på. Det blev billigare också. Fiber höjer nog värdet på huset också. Det tänkte vi på. Sen går det betydligt snabbare att surfa och lägga upp bilderna på bloggen:-)) Kram

  1. Vi har ju snabbt mobilt bredband Men det är det där med högre värde på huset… mmmm Vi får se…
   Kram

 4. Vi hade fiber när vi bodde i Sollentuna, det var superbra! Fast här har vi ingen möjlighet att få det. Spanien ligger låååångt efter Sverige när det gäller sånt.

 5. här la de in fiber i hela området så vi bara hängde på, har både tv och bredbandet via fibern och är helnöjda med snabheten samt att vi har möjligheten att koppla upp det mesta och det går lika fort ändå.

Kommentarer är stängda.