Upptäck Europa med bil

Motormännens klassiska bilresehandbok finns nu i ny upplaga. ”Upptäck Europa med bil” är lättläst och fullmatad med aktuella uppgifter. En perfekt hjälpreda när du planerar sommarens bilsemester. Vart ska vi resa? Hur ska vi bo? Du får hjälp att lägga upp resan, tips om hur du får reda på mer om ditt resmål. Boken ger förslag på bra vägar, hur du hittar prisvärda färjor, hotell och campingplatser. ”Upptäck Europa med Bil” ger tips och råd vid hyra av bil utomlands och förklarar hur biltåg fungerar.

Förbered dig noga innan du åker iväg, det är ett gott råd. Mycket kan göras på nätet, men för samlad information är Motormännens resehandbok ”Upptäck Europa med bil 2014-2015” det optimala uppslagsverket Vill du beställa den kan du göra det här eller klicka på bilden i sidopanelen

3024


16 reaktioner på ”Upptäck Europa med bil

  1. Om du menar Reisemobil BordAtlas med ställplatser, så kompletterar de varandra. Upptäck Europa med bil innehåller så mycket mer än bara platser att stå över natten på.
   Detsamma 🙂
   Kram

 1. Verkar ju bra, försökte beställa, men dom skickar bara till Sverige, så det får bli till sommaren istället..

  1. Å det var ju synd…. Eller så ber du nån god vän beställa den åt dej som kan skicka den till till dej i Frankrike 🙂

  1. Absolut – den är nog ett ”måste” för alla som kör runt lite Kors och Tvärs genom Europa 🙂

Kommentarer är stängda.