Vias-Plage, Frankrike

Sitter och kikar i min ACSI katalog som kom häromdan. Blev glad när jag såg att en favoritcamping var tillbaka. Det är camping Napoleon i Vias-Plage Campingen ligger ”mitt i smeten” med en massa restauranger och butiker inom gångavstånd. På campingen finns pool, fina sanitesbyggnader och en härlig sandstrand ligger bara ett stenkast bort. Här kommer vi säkert att stanna till i sommar, igen. Vias-plage ligger vid havet, strax söder om Agde. Klicka på bilden så blir den större och då kan du läsa lite om campingen. Dock finns alla förklaringar på insidan av bokpärmen. Tiden ACSI-kortet gäller på denna camping är 11/4 – 11/7 samt 22/8 – 28/9 2014 och då kostar den 16 euro. Vias


8 reaktioner på ”Vias-Plage, Frankrike

    1. Adge ligger ju lite inne i landet och Cap de Agde ligger vid havet (och där tror jag det finns nån stor golfana). Så visst – det är norr om Spanska gränsen

    1. Vi passerar nog där, kör sen neråt Platja D´Aro igen och troligen ut mot Atlantkusten, nåt liknande ni körde i somras. Men det är ju ett tag kvar, så vi får se..
      Julkram!

Kommentarer är stängda.