Mera bak

Sådärja. Nu har jag också bidragit till julbaket. Eftersom jag är alldeles ensam hemma idag gick det fort, sedan jag kommit hem från jobbet. Hälften blev lussekatter, utbakade på vanlig slät deg. Den andra halvan blev längder fyllda med russin och riven mandelmassa. Så nu sitter jag här med min kaffekopp och mumsar på en lussekatt och längtar….. Ja lite till jul, men mest till kommande husbilssäsong 🙂

SAMSUNG saffransl(640x480) SAMSUNG

13 reaktioner till “Mera bak

 1. Det doftar så gott när man bakar saffransbullar. Vi har några saffran med oss i husbilen, men just nu mumsar vi danska wienerbröd hihihi
  Kram

  1. Ja det förstår jag att ni gör – När ni kommer till Marocko gissar jag att ni kan köpa saffran på marknader, så får du baka i vår, när ni kommit hem 🙂
   Kram

 2. Här kan man också köpa lussebullar. De bakas en svenskar som säljer kanelbullar och lussekatter på gymmet………pepparkakor finns inte……..om man inte har tagit med sig de hemifrån……

  Trevlig helg!

 3. Oj vad gott det där såg ut! Nu försöker ju jag hålla nere på kolhydraterna och har ”brödförbud”. Men snart kommer jag att falla för en Lussebulle, tror jag… 🙂

Kommentarer är stängda.