Elmia

På mässan finns ju i princip allt att titta på. Från mindre ”plåtisar” till stora bjässar. Mest hel och halvintegrerat men även alkovbilar. Det som sticker ut lite är väl Kabe som satsar på en husbil med 2.50 m bredd. Smart drag då många husvagnsägare haft den bredden och ska de köpa husbil är nog Kabe ett hett alternativ. Annars är det lite ny design på och i, vagnar/bilar som förändrats och det som jag ser (lite för ofta) är att design och funktionalitet inte går hand i hand. Snyggt men opraktiskt när man börjar fundera. Nu är det återigen dags att kasta sej i in i folkvimlet – ha en bra lördag

alkov Carthago itineo kök moreloDSC_0689 DSC_0690


18 reaktioner på ”Elmia

  1. Åh, nu känns det lite synd att vi inte ska dit… Men det är lite långt för oss att åka till Jönköping och vi ska ändå till Jönköping några helger senare när jag ska föreläsa, så det blir lite för mycket… Hoppas att ni skriver lite och visar lite bilder därifrån!

  2. INte heller vi kommer detta år. Per är tillbaka på sjukhus sedan några veckor tillbaka och själv vill jag inte åka dit. Känner mig för tillfället lite mätt på campinglivet men det beror väl på allt annat runtomkring oss som måste \”löpa på\” trots att en av oss inte är hemma?!

  3. Tack för titten! Vi kan bara hålla ned. När vi ser nya bilar är det ifta design framför funktionalitet. När vi jämför vpr egen modell (Adria) med nyare sådana har de snyggare träfaner, snyggare kök osv. Men istället är det färre lådor och mindre soptunna…

  4. Lyckos dej som få vara där:-) Men du tittar väl åt mej med hoppas jag?. Det kanske blir en ny bil för er också. Kul att se vad som skiljer den ena från den andra. Synd bara att dom drar in så förskräckligt på förvaringen…annat lull lull ska finnas ist. Och visst är det läckert. Ha det så bra på Elmia kära du. Kraam

  5. Kul att få del av en del nyheter. En del bra detaljer. Jag skulle önska mig ett utdragbart skärbräda för att få mer arbetsyta. Ha dé!

Kommentarer är stängda.