3 reaktioner på ”Ullared

  1. Jag har tittat på programmet på TV från Ullared. Bara för en enda sak, vilka profiler ställer upp i afton? Jag fattar inte var de hittar vissa personligheter som är med i programmet. Personligt besök, ja faktiskt, någon gång på 80- kanske början av 90- talet. Jag har kört förbi flera gånger utan att stanna. Skulle kunna tänka mig att åka dit igen med Bobilen, bara för att spana in läget. Kram.

  2. Ja Ullared fick faktiskt besök av oss i förra veckan också. Ett 75cm långt kvitto och några tusen fattigare, men kul är det 🙂 Det blev en hel del till husbilen i form av ledlampor och ätbart men den T-shirten såg jag inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.