Lövstavikens småbåtshamn, Falkenberg

Vi lämnade Örkelljunga sedan vi tjuvkikat lite på en Carthago årsmodell 2014. Uj så fin den var. Nu har jag nåt att drömma om. Igen!
Vi for till Falkenberg och stannade först i Laxbutiken, alldeles bredvid E6:an och köpte oss lite lunch. Laxwraps och en laxbakelse. Uj så gott! Så gott att vi köpte ett par mål mat till, så vi kan festa både till middag och lunch i morgon. Vi rullade in genom Falkenberg och såg oss omkring och strax norr om stan stod det ”Småbåtshamn” och ett husbilsmärke. Nyfikna som vi är for vi in och tittade. Och här var det ju en jättefin ställplats. Lövstavikens Båtförening har ordnat en ställplats med el, toaletter, dusch och till och med tillgång till tvättmaskin. Just nu är vi nog 25-30 bilar här och en del har vänt och åkt vidare. Jag gissar att det är fullt. Så vi hade tur som kom så pass tidigt på eftermiddagen. DSC_0579 DSC_0581 DSC_0583 DSC_0585

6 reaktioner till “Lövstavikens småbåtshamn, Falkenberg

  1. Bilbytarsjukan:-) aj aj . Den sjukan är värst:) kanske vi får se ett byte snart då? Såg fint ut på ställplatsen där också. Kram

  2. Kul att titta på nya Bobilarna och drömma lite,en dag så kanske den står på gården 🙂
    Lövstaviken stod vi på under 2010 och det är ett fint ställe och bra ordnat.

    Hoppas ni får en fortsatt fin semestertripp/Kram

Kommentarer är stängda.