Torsång

image

image

image

image

image

image

image

Torsång. Det ligger nästan bara ett stenkast hemifrån. Man måste ju inte alltid åka långt. Och efter att vi röjt och tömt mammas lägenhet igår, så käns det skönt att ändå kunna komma iväg lite  Och som sagt man måste inte åka långt. På Torsångs Café köpte vi glass till förmiddagskaffet och nu har vi precis ätit en god lunch. Det verkar som om eftermiddagen kommer att bjuda på bröllop.  Tydligen ska det bli tre vigslar i Torsångs vackra kyrka.

Det är inte så trafikerat på älven. Däremot kom det en massa Goldwing och rullade sakta förbi.


2 reaktioner på ”Torsång

  1. Varför inte ta ett bad i ”Bara Mässingen” när ni ligger vid vattnet. Jag håller med, det är jätteskönt att inte åka långt bort ibland. Kram.

    1. Nja vi står precis bredvid församlingsgården och där håller de på att förbereda bröllop. Det är m a o liite för mycket folk här, för att huppa i, spritt språngande…. väntar kanske tills det blivit mörkt 😀 Kram

Kommentarer inaktiverade.