Helgen 9-11 augusti

Vi har tillbringat hela helgen på Silvköparens Camping, utanför Sala. Vi var där med släkt och goda vänner för att fira Göran som fyllde år. Vi har haft en härlig helg som bjudit på skratt, fantastiska tårtor, rungande allsång, tipspromenad, minigolf och god mat. Och uppehållsväder så vi kunde sitta ute hela tiden. Tack till alla goda vänner som förgyllde vår helg! 20130809_102134_resized 20130809_102242_resized DSC_0438 DSC_0454 DSC_0456 DSC_0460 DSC_0471


22 reaktioner på ”Helgen 9-11 augusti

  1. Inte konstigt att det blir en så konstnärligt och läckert utformad tårta, när det finns en konstnär i familjen.Finns det ett bättre sätt att fira, än i Bobilen tillsammans med släkt och vänner. Jag firade också 60 i Bobilen fast i Stockholm, sedan tog vi båten till Sandhamn och till sist tävlingar på Gröna Lund och en massa åk för dem som ville det. Även 65 firade jag i Bobilen, fast i Vadstena med barn och barnbarn. Fortsätt att fira och må gott. Kram från oss i Småland.

  2. sickna fina tårtor, vem har gjort dem? Du själv?
    Låter som om det varit en alldeles perfekt firarhelg i Sala för er, synd vi har så långt
    kramar

  3. Vilka tårtor, vilken kreativitet! Där skulle man varit med och smaskat på godsakerna. Ingen tvekan om att födelsedagsbarnet firades på allra bästa sätt. Kram, 3M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.