Det kom ett brev…

Ett par i Åby har dragit igång en sajt som de kallar för Camperlot. Camperlot är en plats, som inte finns på en camping, dvs en ställplats. På deras sajt kan man registrera en camperlot eller hyra en. Och betala direkt, hemifrån. Varför jag nu ska sitta hemma och hyra en ställplats i naturen för x antal kronor, förstår jag inte riktigt. Att rulla runt med husbilen är för mej 99% spontanitet och 1% planering. Att ändra på det förhållandet känns inte aktuellt för mej. Vad säger ni? brevlogo


12 reaktioner på ”Det kom ett brev…

 1. Vi fick också brevet. Jag hade tidigare hittat dem på internet, men enligt mig är det alldeles för dyra ”smultronställen” från 125 – 250:-/natt och ibland finns ingen tömning endast vatten och ev el, Att jämföra med övriga Europas priser som bara är hälften och då finns allt. Håller med om att det är roligare med spontana stopp. Nej, det här är inget för oss men kanske för andra.

 2. Jag har också brevet i min hand. Det första jag läste var 250:- SEK för en natt. Jag bara skrattade åt det och placerar det i arkivet under skrivbordet, där hör det hemma. Skratt & Kram.

 3. Vi har inte fått detta brev..inte ännu iaf. Vet inte heller om vi vill boka så där. Visst är det härligt att kunna spontanstanna där man känner för det:-) Kram

 4. Vi fick det oxå,men det är ointressant att gå med i detta för oss iaf !!!!
  Vill hitta våra egna o billigare smultronställen ist……

  Ha det gott/Kram

 5. Har inte fått något brev, men tittat in på deras hemsida. Fullständigt misslyckad affärsidé, har inte alls förstått detta med husbil. Hur man sedan fått tag i dessa smultronställen som serveras är också konstigt. De omnämnda platser som finns i vår närhet och som vi känner till är absolut inga smultronställen enligt vår bedömning och prissättningen är oförståelig. Inget för oss. Kram, 3M

  1. Jag har en hel del egna smultronställen som jag kanske delar med mej av till er, kära bloggläsare, om ni vill, gratis 😉
   Men de kommer inte att registreras på ovannämnda sajt. Kram

Kommentarer är stängda.