Från ytterlighet till ytterlighet

I fredags åkte vi till Falkuddens camping och det var ett helt underbart väder. Strax efter sen vi kommit, dök våra vänner från Uppsala upp. Vi slappade, solade och badade. Även lördagen var helt suverän och vi fick flytta in oss i skuggan med jämna mellanrum. Jag tror jag badade 3 gånger – det var 21 grader! Under lördagen anslöt och goa´ vänner från Borlänge. Så roligt att träffas igen! solbryggaI natt började det regna. Och blåsa. Det blev jättekallt och vi fick leta på fleece-tröjor och jackor. Att det kan svänga i vädret och temperaturen så enormt, från dag till dag… Oavsett väder har vi haft det så trevligt med vännerna. Goa´vänner växer inte på trä´n 🙂
regnkallt


13 reaktioner på ”Från ytterlighet till ytterlighet

 1. Ser att ni haft det gott i värmen. En regnig morgon kan vara skön den också i Bobilen. Det var en riktigt skön sommar lördag i Småland också, närmare +30 grader. När jag tvättat Bobilen, putsat och gjort klart för nästa helg och putsat till kanterna efter ”Fino” på gräsmattan var arbetslusten borta. Kram.

  1. Nja, men skönast är det när man kan sitta ute, utan att frysa.
   Förstår att arbetslusten försvann, efter så mycket pyssel. Kram

 2. Ibland skadar det inte med lite uppfriskande regn…..bara det kommer på natten 🙂 Även vi har haft toppenväder, men idag lovade de regn, men det blev inget. Ha det fortsatt skönt.

 3. Vi hade också så, strålande lördags väder men lite regnstänk och mulet på söndagen i Herräng. Idag solsken och jobbardag!
  Kram

  1. Så sant – vädret kan man inte lita på. Tyvärr. Och man får vara glad för den dag som är 🙂

 4. Länge sedan vi upplevde ett sådant regn. Här nere på Smålands Riviera är det kruttorrt och varmt, sköna ljumma kvällar så man kan sitta ute länge. Jätteskönt! Kram, 3M

Kommentarer är stängda.