30 juni 2013

Trots gårdagens tragiska besked, har vi haft en fin dag idag. Och jag tror den varmaste på hela semestern. Det har varit klarblå himmel hela dan, minimalt med vind och vid lunchen började cikadorna att ”gnissla” Tänk att man kan bli glad över ett sådant oljud. Eftersom vinden mojnat, tillbringade vi större delen av dan på stranden. När vi går till stranden, går vi genom vår ”systercamping” Nouville. Även här finns massor av blommor och det är rent och fräscht.nouville palm nouvilleBÅT soltår strandI morgon bitti lämnar vi Marsellian-Plage och Medelhavet för denna gång och styr kosan norrut. Hur det blir med uppkoppling utefter vägen vet jag inte, men jag uppdaterar så fort jag kan.

5 reaktioner till “30 juni 2013

  1. Det såg riktigt härligt ut. Vi har fått ”notan” nu och tisdag morgon kör vi mot värmen. Vi planerar att kör upp mot Zaragoza där yr.no visar 30- 35 grader. Ha det gott & Kram.

    1. Då ska ni ha det så härligt. Och då får ni varmt så det räcker! Vi hade +31 mitt på dan idag och det var ljuvligt. Kvällarna är också ljumma här. Kramar

  2. Tänk att allt det bra ska ha ett slut. Men ni får säkert också en skön resa hem, om ni tar det lugnt och inte hetsar, utan tar er chansen att njuta av fina platser. Tråkigt det där med din mamma, men om de är dåliga eller lider av andra åkommor kan det ibland också vara en lättnad. Man får tänka på det positiva de gett i livet och glädjas åt det. Tänk vad hon skulle vilja att du gjorde och tänkte. Det är viktigast. Var sak har sin tid och nu har ni en skön semester så njut av den. Vardagen kommer så snart ni är hemma igen. Kramar 3 M

    1. Om det inte hade ett slut, så hade jag ju inget att längta efter 😉 Mamma hade levat sitt liv och hon har haft mkt dåligt hjärta i flera år så nu får hon vila. Tack för dina kloka ord. Kram

  3. Tråkigt att höra om din mamma. Hoppas att hon kunde känna att hon levt ett bra liv! Det ser fantastiskt fint ut på dina bilder förövrigt!

Kommentarer är stängda.