24-25 juni 2013

24 juni 2013

Igår var vår sista, hela dag på Camping Cala Gogo strax utanför Platja D´Aro. Dagen började mycket kyligt. Vi satt ute och åt frukost, men sedan funderade vi på om vi skulle fara ner på stan och handla varma kläder…. Under tiden vi funderade kom dock solen och värmen tillbaka och efter lunchen blev det stranden, igen. På kvällen satt vi ute och åt middag hos Kerstin och Tobbe.

25 juni 2013

Idag på morgonen sa vi adjö till Camping CalaGogo för denna gång. Tänk att vi har legat här i 13 dygn. Det är faktiskt rekord i att ligga still, för vår del. Nu har vi styrt kosan några mil norrut, till L´Escala och camping Illa Mateua ***** Bild 146Den ligger en bit från själva stan, ut på en udde, i Montgó. Här har vi det hur bra som helst. Sanitetsbyggnaderna är finare än på förra campingen CalaGogo. Platserna är plana och pinje-träden ger perfekt skugga. 
På den ena sidan av campingen finns dramatiska klippor och stenstränder. Blåsten var dock så rejäl så vi gick till den södra änden av udden, campingen ligger på. Bild 161
Här var det sandstrand, långgrunt och jätteskönt i vattnet. Viken här kantas av restauranger och lite butiker.
Bild 166 Bild 165Nu ska vi strax gå till restaurangen. Som välkomst-gest bjuder man på en öl/vin och en tapas. Ryktet säger dock att det är väldigt ”ospeciellt” så vi får se vad vi tycker.

6 reaktioner till “24-25 juni 2013

  1. Det låter spännande och vi ser fram emot nya rapporter. Kanske kan det bli en visit där ett annat år. Vi har haft en bra dag på Cala Gogo. När ni åkte kom solen och värmen åter och vi har varit på stranden i eftermiddag. Ha en fortsatt trevlig resa. Kramar från oss.

  2. Visst är det skönt att stå still på samma plats, speciellt när ni haft trevliga vänner bredvid:-) Men det är nog trevligt att se sig om också…om man ids för värmen:-) Hoppas ni får det bra där ni är. Men inte ska ni väl behöva köpa varma kläder inte…:-) I fjol när vi var till Paris så fick vi klä oss vi frös ganska ofta. Trist när man åker så långt hemifrån. Ha det gott. Kram

    1. En blandning är väl kanske perfekt. Det är ca 3 v senare än vanligt här nere, om man ser på blomningen som precis kommit igång och som tidigare nästan varit utblommad. Kram

  3. Tiden går fort närman har roligt, trivs, kopplar av. Det var ju också meningen med er resa att det skulle bli så. Så sitter man där med förvåning och kan inte fatta var tiden tog vägen. Men när ni kommer hem och mörkret kommer, då kommersiell ihåg alla trevliga minnen och underbara dagar med glädje. Det är kanske det som menas med semesterminnen? Ta det lugnt och försiktigt. Kramar från ett regnigt Nabben 3 M

    1. Minnena finns ju alltid kvar trots mörker och vinterkyla 🙂 Kramar från oss som njuter av en ljummen, härlig kväll som bjuder på +24 trots att klockan är 21.55

Kommentarer är stängda.